Avionaut Glider SOFTY 9-25kg - Kolica za bebe

Avionaut Glider SOFTY 9-25kg

Rasprodato

Code:

Kategorija: Auto sedišta za bebe i decu

154 - Kolica za bebe

AVIONAUT GLIDER SOFTY

Avionaut sedišta su napravljena u saradnji sa dizajnerima sa iskustvom u vazduhoplovnoj industriji. Cilj je bio stvaranje apsolutno sigurnih sedišta za automobile za decu.
Auto sedišta za decu Avionaut su ergonomska i rastu sa vašim detetom kako bi najbolje odgovarali njihovim potrebama.
Proizvedeni su u EU gde se vrši potpuna kontrola nad performansama i korišćenim materijalima.
Avionaut Softy je specijalno izdanje koje je dizajnirano za najzahtevnije korisnike. Pored najvišeg komfora, efgonomije i bezbednost sedišta je poboljšan sa kvalitetnim materijalima koji su veoma laki za održavanje

Ugao naginjanja podesiv u 6 položaja. Avionaut Glider Softy ima verovatno najbolje postavljeno „spavanje“ sedišta na tržištu u svojoj klasi težine. Dobar položaj naginjanja detetovog položaja pozitivno utiče na bezbednost deteta tako da glava prirodno pada prema naslonu za glavu. U ne-nagnutnim sedištima, glava prirodno pada napred dok putuje, što predstavlja ozbiljnu pretnju za kičmu deteta.

EPP nasloni za glavu od polipropilenske pene odlikukje visok kapacitet apsorpcije energije niske gustine čiji materijal za glavu odlikuje dobra otpornost na statičke i dinamičke napone.

Zadnji džep u kome se nalazi instrukcija omogućava da nam upuststvo uvek bude pri ruci. Tako nećemo imati problema da promenimo položaj ili visinu sedišta u našem automobilu ukoliko nismo sigurni u način na koji je to potrebno uraditi.

Sva Avionaut sedišta za decu imaju mogućnost zatezanja pojaseva automobila čime se smanjuje verovatnoća loše postavljenog sedišta.

Jednostavna montaža sedišta pomoću sigurnosnih pojaseva zahvaljujući inovativnom vođenju automobilskog pojasa. Uputstvo na gornjim krilima sedišta pomaže pri montaži. Ukoliko je potrebno, uvek možemo koristiti uputstva koja se nalaze u zadnjem delu sedišta.

Bočna krila gornjeg sedišta odlikuje se njihovom veličinom tako da je glava deteta dodatno zaštićena u bočnom udaru.

Bočna krila gornjeg sedišta odlikuje se njihovom veličinom tako da je glava deteta dodatno zaštićena u bočnom udaru.

Unutrašnje dimenzije sedišta:
Dužina sedišta 330 mm
Širina sedišta: 320 mm/p>

Spoljne dimenzije sedišta:
Maksimalna visina školjke (sa uvučenim naslonom za glavu) 735 mm
Viša visina 660 mm
Dimenzije osnovne širine 420 mm, dužina 470 mm

Mehanizmi za blokadu kaiševa.

Zaključavanje pojasa na samom sedištu je podesivo u 2 položaja u zavisnosti od rasta bebe.

Nema galerije.