Proizvod je dodat u korpu

Dostava

Proizvode koje ste poručili, a za koje ste dobili potvrdu porudzbine možete preuzeti u maloprodajnim objektima ili ih možemo poslati poštom/kurirskom službom. Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana, za potvrdjene porudzbine. Troškovi transporta i poštarine NISU URAČUNATI u cenu proizvoda, osim ako proizvod nije označen posebnom oznakom "BESPLATNA DOSTAVA"! Besplatna dostava se obračunava na porudžbine čija ukupna vrednost iznosi više od 5.000,00 rsd, ukoliko porudžbina iznosi manje od 5.000,00 rsd dostava će se naplatiti u fiksnom iznosu od 350.00rsd.
Troškovi dostave zavise od broja i težine paketa i kreću se od 350.00 rsd pa naviše, cena dostave zavisi isključivo od težine paketa koji poručujete (ukoliko zelite da saznate cenu dostave za određeni proizvod, molimo Vas da se konsultujete sa prodavcem prilikom poručivanja) ili klikom na sledeci link.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom BEX koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h, vikend neradan.
Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna ambalaža oštećena i posumnjate da je i proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 69 17 37 906 ili putem email-a reklamacije@kolicazabebe.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi dolazak na Vašu adresu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti pošiljaocu Baby Shop doo. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog nedostavljanja pošiljke i dogovoriti se o ponovnom slanju proivoda.

 

ROK ISPORUKE

Rok isporuke na adresu je od 1 do 3 radnih dana od datuma potvrde porudžbine, za artikle koji se nalaze na stanju. U slučaju da željeni proizvod nemamo na stanju, rok isporuke može biti od 15 do 45 radnih dana nakon potvrde Vaše porudžbine. Nastojimo osigurati zalihe svih proizvoda, te ćemo Vas obavestiti ako neki proizvod nije na zalihama. Ako iz bilo kog razloga, koji je izvan naše nadležnosti, ne mozemo ponovo nabaviti traženi proizvod ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da Vam se proizvod ne naplati.

 

CENA DOSTAVE NA KUĆNU ADRESU

Troškovi dostave i transporta na adresu kupca, za sve proizvode bez oznake "BESPLATNA DOSTAVA" nisu uračunati u cenu proizvoda, o cenama dostave proizvoda na kućnu adresu mozete se informisati klikom na troškovi dostave ili pozivom na tel 069/1737-906.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa
Meni