Proizvod je dodat u korpu

O nama

Baby shop d.o.o. sa sedištem u Beogradu je glavni uvoznik i distributer svetskih brendova BEXA, TAKO, JUNAMA, BABYDESIGN, ESPIRO, BOMIKO, KINDERKRAFT, BEBETTO, KUNERT, BERBER i AVIONAUT.

U našoj ponudi se nalaze kolica za bebe, dečija auto sedište, kreveti za decu, kreveci za bebe, podloge za presvlačenje, sanke za decu, posteljine za krevece i krevete.
Drago nam je što možemo ponuditi izuzetan asortiman kolica za bebe u setovima 2u1 i 3u1 koja će služiti vašoj bebi od rođenja pa sve do 3,5 godine starosti.
Bezbednost vaše dece, dugotrajnost proizvoda, njihova funkcionalnost kao i izvanredan dizajn su osnovni principi koje naša firma sledi pri ponudi proizvoda iz našeg bogatog asortimana.
Naša je namera da se u svesti potrošača pozicioniramo kao specijalizovana prodavnica sa najvećom ponudom dečije opreme na jednom mestu.
Mi pažljivo biramo brendove koje uvozimo. Naša usluga i odnos prema kupcima su srazmerni kvalitetu proizvoda.

Posetite nas u nekoj od naših prodavnica gde će vam prijatno osoblje pomoći pri izboru kolica za bebe kako biste se i vi uverili zašto su naša kolica najbolja!

VELEPRODAJA

Baby shop d.o.o. se bavi veleprodajom i distribucijom kreveta za decu, krevetaca za bebe, kolica za bebe i dečijih auto sedišta poznatih brendova Bebetto, Tako, Bexa, Kunert i Avionaut.

Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet i raznovrsnu ponudu koja prati potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu kvaliteta visoka. Naša bogata ponuda modela i dezena ispuniće očekivanja i najzahtevnijih kupaca.

Naša firma je obezbedila posebne uslove saradnje za sve one koji žele da naše proizvode uvrste u svoj asortiman.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju posaljite nam upit na e-mail adresu vp@kolicazabebe.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona +381 64 644 97 54

Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa
Meni