Proizvod je dodat u korpu
Akcija
KINDERKRAFT MILO NOSILJKA ZA BEBU GRAY - Kolica za bebe

KINDERKRAFT MILO NOSILJKA ZA BEBU GRAY

od 03.06 do 16.06.

Rasprodato

Code: KKNMILOGRY0000

Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur

Uputstvo: Milo uputstvo za upotrebu.pdf

Pozovite

Dostava je besplatna za kupovinu preko 5.000 RSD.

Nema dezena.
Kinderkraft MILO je ergonomska nosiljka za decu uzrasta od 3 meseca do oko 4 godine (20 kg).
Slobodne ruke roditelja i bliskost sa malim detetom - to su važne karakteristike koje MILO nosiljka ispunjava.
Kinderkraft nosiljka za dete MILO omogućava 2 položaja nošenja deteta: na stomaku roditelja i na leđima, pružajući detetu ergonomsko držanje (položaj žabe) što svakako utiče na pravilan razvoj mališana.
Zahvaljujući rešenjima koje poseduje MILO, nosiljka podstiče pravilan razvoj kukova i smanjuje rizik od razvoja displazije. Osim toga, nosiljka poseduje kaiševe koje možete lako podesiti- skratiti. Zahvaljujući tome, nosiljka MILO se može prilagoditi veličini vašeg deteta. Takođe možete lako i pojas oko struka kako bi vam nosiljka u potpunosti pristajala.

Ergonomska nosiljka MILO

MILO nosač za bebe omogućava vam da provodite vreme sa bebom kada je nosite na leđima ili na stomaku.
Sa MILO nosiljkom možemo ići sa bebom svuda imajući slobodne obe ruke.
Kupovina, odgovaranje na poruke, otvaranje vrata ili bilo koja druga aktivnost više ne predstavljaju problem roditeljima.

Sigurnost

Kinderkfaft MILO nosiljka za bebe pruža rešenje je pre svega usmereno na bezbednost bebe. Dete u MILO nosiljki uvek zauzima ergonomski položaj - noge su složene u slovo M, a leđa zaobljena. S druge strane, prozračan materijal pruža dobru podršku za glavu. MILO takođe pruža udobnost tokom spavanja, kao i tokom šetnje sa roditeljem. Potvrda pravilnog položaja bebe, koja joj obezbeđuje udobnost i pravilan razvoj kukova, nagrada je koju je MILO nosiljka dobila - sertifikakat Međunarodnog instituta za displaziju kukova. Osim toga, nosiljka ispunjava evropske bezbednosne standarde definisane CEN TR 16512: 2015.

Udobnost na svakom koraku

Roditelji i deca će ceniti prednosti i udobnost korišćenja MILO nosiljke.
MILO se odlikuje preciznim uklapanjem u figuru roditelja, koja pruža čak 6 tačaka podešavanja. Osim toga, ne izaziva preveliki pritisak, jer su  kaiševi obloženi. Kaiševi su takođe mekani i široki, dobro raspoređuju težinu deteta. Ukoliko želite da sakrijete trake na kaiševima, to je moguće zahvaljujući elastičnom sistemu. Dodatna prednost nosiljke MILO je široki kaiš sa džepom. U njega možete staviti male svakodnevne stvari koje želite da vam budu pri ruci.

Za sve – za manju i veću decu

Nosiljka MILO je namenjen bebama starijim od 3 meseca. Jedino ograničenje vezano je za težinu deteta – MILO nosiljka je pogodna za decu do 20 kg težine. Omogućava vam da bebu nosite u dva položaja - na stomaku ili na leđima.

Prednosti korišćenja

Materijal od kojeg je napravljena nosiljka je kombinacija pamuka i poliestera. Pamuk je odgovoran za to što se materijal ne rasteže, dok se poliester lako čisti, brzo se suši, izdržljiv je i otporan na nabore.
Težina nosiljke je manja od 0,39 kg. Takođe se lako sklapa,MILO možete lako staviti u tašnu ili ranac.
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Nosiljka za bebe - Kengur
Brend: Kinderkraft
Uzrast: 3m
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe 1030 - Kolica za bebe
Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa
Meni