Proizvod je dodat u korpu

MOMI MAMU OGRADICA ZA IGRU PINK

od 24.06 do 20.07.

Rasprodato

Code: LOZE00019

Kategorija: Ogradice za decu

Pozovite

Dostava je besplatna za kupovinu preko 5.000 RSD.

Nema dezena.
Vreme provedeno sa bebom je neprocenjivo za sve roditelje. Međutim, realnost je da to moramo da se podelimo tokom dana za igru beba i kućne poslove.
Šta učiniti da bi detetu obezbedili siguran prostor za igru tokom kuvanja, svakodnevnog čišćenja ili bilo kojih drugih obaveza u kući?
Preporučujemo MoMi MAMU ogradicu za igru, koja će vam omogućiti da pazite na svog radoznalog mališana, a vi mirno možete da pripremite ukusnu večeru!

MoMi MAMU je udobna ogradica za igru. Takođe je potpuno bezbedan proizvod za vašu bebu. Osim toga, ima niz drugih prednosti:

Poseduje sistem brzog sklapanja i rasklapanja i sigurnosni sistem protiv nekontrolisanog sklapanja
Velika površina za bezbednu igru 100x100x78 cm
Kada se presavije, ima kompaktnu veličinu 89x20x20 cm
Komplet uključuje torbu koja olakšava njegov transport
Ima strane napravljene od prozračne mreže koja obezbeđuje pravilnu cirkulaciju vazduha
Bočni zid ima ulaz sa patent zatvaračem, što daje slobodu kretanja većoj deci
Ima 2 točka koji olakšavaju kretanje kreveta
Uglovi su pričvršćeni plastičnim poklopcima, pokrivajući tako oštre ivice krevetića
Namenjen je deci od 1. dana života do 36 meseci odnosno 15kg težine
Komplet uključuje odgovarajući dušek debljine 1,2 cm
Uspešno je testiran od strane nezavisne SGS sertifikacione laboratorije
Ispunjava kriterijume evropskog standarda bezbednosti

Ogradica MoMi MAMU je proizvod koji se može uspešno koristiti u različitim situacijama. Zahvaljujući maloj težini i kompaktnim dimenzijama kada se sklopi, biće savršen za svaku situaciju:

U vašem domu, gde stvara siguran prostor za samostalnu igru. Omogućiće vam mir i udobnost da vaše dete neće zalaziti u nepoželjne uglove kuće kada ne možete stalno da ga držite na oku.
U pokretu, da svom detetu obezbedite bezbedno mesto za igru u novom, nepoznatom okruženju. Mala veličina i torba koja je dodata kompletu omogućiće da se ogradica bez problema uklopi čak i u prtljažnik malog automobila.
U kući bake i dede, vikendici ili na placu, gde povremeno vaš mališan može ne samo da se igra, već i da prilegne i odmori se.
Ogradicu za igranje MoMi MAMU možete koristiti i u zatvorenom i na otvorenom, na primer u vašoj bašti.

Zašto je ogradica MoMi MAMU jedinstvena?

To je odličan, siguran prostor za igru. Trenutak opuštanja u ogradici takođe odlično uči mališana kako da se igra samostalno.
Savršeno za putovanja - lagana je, i jednostavna za transport zahvaljujući posebnoj torbi koja je takođe pogodna za nošenje. Dimenzije preklopljene ogradice su samo 89x20x20, tako da se lako može uklopiti u mali gepek.
Bočni zidovi su napravljeni od izdržljive mreže, zahvaljujući kojoj je vašem detetu obezbeđena stalna cirkulacija vazduha, ima i pogled na okolinu i majku koja vrvi oko kuće.
Jedna od strana ima ulaz sa rajsferšlusom koji će obezbediti slobodu kretanja starijoj deci.
Pored toga, MoMi MAMU ogradica za igru ispunjava sve kriterijume evropskog standarda bezbednosti, što je potvrđeno i testovima u nezavisnoj SGS laboratoriji. Na bezbednost vašeg mališana dodatno utiču:

Sistem za sprečavanje nekontrolisanog preklapanja krevetića
Ugaoni poklopci su napravljeni od plastike i imaju zaobljene uglove. Zahvaljujući njima, svi oštri delovi su pažljivo pokriveni i osigurani.
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Ogradice za decu
Brend: MoMi
Uzrast: 0+
Pol: unisex
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla: Kina
2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe 2065 - Kolica za bebe
Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa
Meni