Povraćaj novca

Kupci koji obave kupovinom proizvoda putem online prodavnice kolicazabebe.rs imaju pravo da izvrše povrat robe i zahetvaju povrat uplaćenih sredstava u sledećim slučajevima:

  1. Odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija. Povrat robe usled „nezadovoljstva“, bez objasnjenja i razloga u roku od 14 dana od dana isporuke robe (odnosi se samo na online kupovinu)
  2. Ukoliko je isporučen proizvod nesaobrazan ugovoru

 

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod vraćen neoštećen i ispravan sa svom pratećom dokumentacijom (fiskalni račun, garantni list...).

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Molimo Vas da robu koju vraćate, ukoliko povrat vršite preko kurirske službe, pošaljete ISKLJUČIVO bez otkupa paketa! Svaki paket koji stigne na našu adresu a sadrži otkupnu vrednost neće biti preuzet i kao takav će biti vraćen na adresu pošiljaoca.

 

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 069 17 37 906 ili nam pošaljite email na adresu: reklamacije@kolicazabebe.rs sa popunjenim obrascem za odustajanje od ugovora zakljucenog na daljinu.

Po prijemu ispravno popunjenog obrasca nasi komercijalisti će Vas obavestiti o detaljima vezanim za povraćaj novca.

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kolicazabebe.rs internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Internet prodavnici prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata Baby Shop d.o.o, ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa