Tender leaf - Drvena kuca za lutke foxtail villa

od 16.11 do 30.11.

Redovna cena: 26.900 RSD Akcijska cena: 20.175 RSD Cena na rate bez kamate već od: 3.363 RSD Ovaj proizvod mozete kupiti na period do 6 jednakih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke ili Banca Intesa.
Maksimalan broj rata je 6, minimalan 2. Iskazana cena je primer za kupovinu na 6 jednakih rata.
Minimalan iznos za kupovinu na rate je 10.000,00 rsd. zatvori
*U cenu je uračunat PDV

Code: TL8124

Kategorija: Igranje uloga

Dodaj u korpu

Dostava je besplatna za kupovinu preko 5.000 RSD.

Nema dezena.

Velika gradska kuća puna priča! Ova gradska kuća je veoma impresivna. Velika drvena kućica za lutke puna stilskog nameštaja idealna je za igru najmladjih! Ali, pored lepih soba za istraživanje, ova kuća ima i veoma odanog prijatelja - lisicu koja živi u bašti i vrlo je dobrodošla, čak smo i kuću nazvali po njoj. Otvarajući se kako bi otkrio dvospratnu kuću, sa dovoljno mesta na krovnom prostoru za rast, ovo je savršen mali svet za nastanjivanje, izmišljanje priča i samo pogledajte šta će se dalje dešavati! Koristeći vrhunsku šperploču od breze za izgradnju kuće i nameštaja od održivog  drveta, ovo je igračka koja će zaista trajati. Uz kuću se dobija i set modernog nameštaja koji uključuje otmeni kauč, sto i stolicu, šporet, umivaonik, krevet sa prekrivačima, ormar, standardnu lampu, kupatilo i toalet sa visokim nivoom, mislimo da će svako ko se ovde useli biti veoma zadovoljan izborom. Obožavamo prostor u ovoj kući - svaki predmet je savršeno dizajniran da stane i ima sjajnih sitnica, poput cveća u prozorčiću. To je savršena veličina za život porodice Goodvood - skup ljudi koje je napravio isti dizajner koji su spremni da od ove kuće naprave dom i postanu prijatelji s lisicom!


Materijal: Drvo
Dimenzije: 44 x 37,5 x 71 cm
Preoručen uzrast: 3

*Poštovani posetioci, nastojimo da prikazane slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su svi opisi i sadržaj kompletni i bez greške.
SPECIFIKACIJA
Kategorija: Igranje uloga
Brend: Tender Leaf
Uzrast: od-3-godine
Pol: neodredjeno
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe 1491 - Kolica za bebe
Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa