Proizvod je dodat u korpu

Trixie - Kisobran krokodil

od 09.04 do 21.04.

Rasprodato

Code: 38-215

Kategorija: Kišobrani

Pozovite

Dostava je besplatna za kupovinu preko 5.000 RSD.

Nema dezena.

Hajde da pevamo na kiši, ovaj put sa Trixie kišobranima i njihovim prepoznatljivim simpatičnim likovima životinjica! Ovi kišobrani razvedriće svaki jesenji dan bez obzira na to koliko on bio tmuran! Zabavi neće biti kraja kada simpatične uši počnu veselo da poskakuju dok se mališani jure po kišnim baricama.

U pitanju su visokokvalitetni i izdržljivi proizvodi napravljeni od recikliranih materijala koji će svojim pastelnim bojama i autetntičnim dizajnom razbiti sivilo i ujedno biti i efikasna zaština vaših mališana.
 
Platno kišobrana napravljeno je od 100% recikliranog poliestera, dok je njegov izdržljivi i cvrsti okvir napravljen od aluminijuma. Tu je i pouzdan klizni sistem za otvaranje i zatvaranje, posebno dizajniran za male prstiće.
Na kraju ovih simpatičnih kišobrana nalazi se ergonomska ručka koja u stvari simbolizuje zivotinjicin rep i predstavlja još jedan sjajan detalj.

U ponudi su kišobrani sa likovima krokodila (na slici), lava, slona, majmunčića, ili zeke.

Možete da izaberete od i od svakog po jedan, jer ne zaboravite da će ovi kišobrani na kraju biti omiljeni jesenji asesoar ne samo malih, već i onih velikih drugara!


Materijal: Polijester
Preporučen uzrast: 3+ 

Poštovani posetioci, nastojimo da prikazane slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su svi opisi i sadržaj kompletni i bez greške.


SPECIFIKACIJA
Kategorija: Kišobrani
Brend: Trixie
Uzrast: od-3-godine
Pol: neodredjeno
Veličina: bez veličine
Zemlja porekla:
1995 - Kolica za bebe
Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa
Meni