Proizvod je dodat u korpu

100% sigurna kupovina

100% SIGURNA KUPOVINA

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

Baby Shop d.o.o. ceni Vašu privatnost, zato se Vasi podaci cuvaju u strogoj tajnosti i nisu dostupni trećem licu.
Sve informacije su sigurne što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa preduzećem Baby Shop d.o.o.

Vaša kupovina preko sajta www.kolicazabebe.rs je potpuno bezbedna.

Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja i za svaki imate na raspolaganju određeni rok na zadovoljstvo, tako da možete kupovati bez nepotrebnog rizika.
Kako bismo uspešno obradili pristigli kupoprodajni zahtev potrebni su nam Vaši osnovni podaci kao što su ime i prezime, e-mail, kontakt telefon i adresa kupca.
Internet prodavnica kolicazabebe.rs obvezuje se da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbenice popunjene od strane Kupca. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, kontakt telefon i adresa stanovanja.

Podaci o korisnicima i kupcima strogo se čuvaju i raspoloživi su isključivo zaposlenima kojima su ovakvi podaci neophodni za obavljanje posla.
Internet prodavnica kolicazabebe.rs neće dostavljati niti razotkrivati lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima izričito propisanih zakonom, kao i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjavanje obaveza.
Podatci koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a ne potpadaju pod kategoriju ličnih podataka, analiziramo i obrađujemo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših internet stranica i omogućili jednostavnije korišćenje i sigurniju kupovinu.

Napomena:
Cena je izražena u dinarima (RSD). Plaćanje je isključivo u dinarima (RSD).
Klikom na ovaj link možete videti obrazac za odustajanje od ugovora zaključenog na daljinu i obaveštenje o pravu potrošača na odustajanje od ugovora.

Maestro Master Visa Visa Amex Banca Intesa ad Beograd MasterCard SecureCode Verified by Visa